Webscan

webscan

Hoeveel rendement levert je website op? Je betaald maandelijks of jaarlijks voor je website maar heeft hij wel meerwaarde? Dit zijn vragen waar veel website bezitters helemaal niet mee bezig zijn of aan denken. Veel ondernemers hebben een website omdat het er nu eenmaal bij hoort en het van je verwacht wordt. Toch is dit zeker niet waar. Een goede website genereert inkomsten doordat de potentiƫle klant al een kijkje heeft kunnen nemen in je bedrijf voordat er contact wordt opgenomen. Niet iedere ondernemer heeft evenveel te melden op zijn website maar contact gegevens zijn toch op zijn minst heel erg belangrijk.
RH IT Diensten biedt voor deze ondernemers ook een geheel vrijblijvendeĀ website controle aan. Je kunt tenslotte niet overal verstand van hebben.

Wat houd een website scan in?

Tijdens een webscan wordt er op verschillende punten kritisch gekeken naar de inhoud van de website voor zowel de bezoeker als voor de zoekmachines zoals Google en Bing.
Verder kijken we of de site ook met de huidige tijd is mee gegaan. Steeds meer mensen slepen de gehele dag een mobiele telefoon en of tablet met zich mee en doen het grootste deel van het surfen via deze apparaten. Is de website eigenlijk wel goed te bekijken en te gebruiken op een mobiel apparaat? Er wordt zowel naar gebruikersvriendelijkheid en techniek gekeken.
Ook sociale media is niet meer weg te denken uit ons leven voor velen van ons. Heeft je bedrijf een Facebook pagina of een Twitter account? Dan is het verstandig voor de vindbaarheid om ook deze te benoemen op de website.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

website adres voor de webscan (verplicht)

Eventuele toelichting

[recaptcha theme:dark]