Reparatie en Onderhoud

reparatie en onderhoud

Naast de verkoop van nieuwe hardware bieden we ook reparatie en onderhoud aan. Het is tenslotte niet altijd nodig iets direct te vervangen en met gedegen onderhoud heb je vaak veel langer plezier van je spullen.

Reparatie

Je kent het vast wel. De laptop die je met veel plezier gebruikt gaat steeds meer geluid maken. Het lijkt af en toe wel een helikopter als je gewoon rustig op de bank zit wat te surfen. De oorzaak zit hem vaak in vuil en stof wat uiteindelijk slijtage met zich mee brengt. Dan kun je er voor kiezen om de gehele laptop te vervangen voor een nieuw exemplaar maar vaak is deze nog prima te repareren voor een paar tientjes. Zeker het overwegen waard lijkt me.

Onderhoud

Onderhoud is een belangrijk aspect als je langer wilt genieten van je spullen. Toch wordt dit maar weinig gedaan met onze geliefde laptop, computer, tablet of mobiel. Vaak wordt er pas iets ondernomen als het al te laat is.
RH IT Diensten biedt daarom naast de reparatie ook onderhoud contracten aan. De zogenaamde Computer APK.
Deze dienst bestaat uit een periodieke controle op zowel de hardware als de software. Dit scheelt vaak een hoop frustratie en misschien belangrijker nog, een hoop geld uit. Kijk voor details op de pagina Computer APK