Hardware & Software

hardware en software

Naast allerlei online diensten, kan RH IT je ook helpen met hardware en software. Naast verkoop van hardware en software, bieden wij ook advies op het gebied hiervan. Er is ontzettend veel te kiezen waardoor het niet voor iedereen even duidelijk is waar te beginnen en wat te doen. Ook kunnen wij met onze expertise, hulp bieden bij het installeren van de afgenomen producten.  Wij bieden hulp bij installeren van een nieuwe videokaart of wat extra geheugen of welke hardware dan ook. Dit kan zowel in onze werkplaats maar ook op locatie. Durf je de upgrade naar Windows 10 zelf niet aan of moet de oude antivirus software eerst verwijderd worden alvorens het nieuwe pakket geïnstalleerd kan worden? Ook dat kunnen we voor je uitvoeren.

Hardware

In onze webshop is een verscheidenheid aan hardware te vinden. Of het nu gaat om een nieuwe hardschijf, een extra monitor, een laptop of geheel nieuw systeem, wij verkopen enkel producten waar we zelf achter staan. Ook is het mogelijk om een systeem op maat te laten maken. Een desktop voor voornamelijk kantoorwerk vraagt tenslotte hele andere systeem eisen dan een gamers pc. Wij geven tevens advies op het gebied van upgrades aan het bestaande systeem. Het gebeurt maar al te vaak dan een bestaand systeem geheel wordt vervangen terwijl een kleine upgrade vaak nog jaren gebruikers plezier kan geven. Zo is een upgrade naar een SSD schijf in plaats van een reguliere hardeschijf. Zo kan een 5 jaar oude laptop of desktop nog wel een paar jaartjes mee zonder dat de gebruiker deze als traag ervaart. Dit scheelt toch al snel enkele honderden euro’s!

Software

Ook software advies, verkoop en installatie behoort tot de mogelijkheden bij ons. Antivirus software is op een Windows computer toch zeker een vereiste alleen moet de deze vaak ieder jaar verlengen. Veel voorkomend nadeel is dat dergelijke software je laptop of pc enorm kan vertragen als deze zonder juiste instellingen actief is.